Αιτήσεις Πανελλαδικών 2021

Οι μαθητές της Γ τάξης που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει να κάνουν αίτηση από 25 ως 30 Νοεμβρίου 2020.

Το 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, όπως και πέρυσι, πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας φόρμα για την υποβολή αίτησης.

Το έντυπο θα το ετοιμάσουμε εμείς και θα το υπογράψετε, όταν επιστρέψουμε στο σχολείο.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν θα υπάρξει παλιό σύστημα εξέτασης για τους αποφοίτους.

Οι μαθητές λοιπόν θα υποβάλουν αίτηση πατώντας εδώ.

Το έντυπο της αίτησης του υπουργείου είναι εδώ , αλλά δεν χρειάζεται να το συμπληρώσετε αφού θα σας το ετοιμάσουμε εμείς.

Ανεβάζουμε επίσης τις οδηγίες του υπουργείου. Αν διαβάζοντας αυτές τις οδηγίες νομίζετε ότι υπάρχει λόγος να αλλάξετε κάτι στην αίτησή σας, ξαναυποβάλτε τη φόρμα.

Τη φόρμα επίσης πρέπει να την ξανα-υποβάλετε όσοι θα είστε υποψήφιοι για τα 3 μουσικά τμήματα και μάλιστα την αίτηση πρέπει να τη συνοδεύει και παράρτημα, το οποίο θα το συμπληρώσετε αφού διαβάσετε και τους κωδικούς των οργάνων και θα το στείλετε με e-mail στο σχολείο.

Επίσης αναρτούμε πίνακα με τα μαθήματα και τους συντελεστές ανά επιστημονικό πεδίο, όχι γιατί δεν τους γνωρίζετε, αλλά η εντολή είναι να αναρτηθούν υποχρεωτικά.

 

Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν αίτηση πατώντας εδώ , σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.  Αν δεν βρεθούν στο σύστημα γιατί αποφοίτησαν από άλλο σχολείο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα υποβάλουν αίτηση με e-mail.

Αν κάνατε λάθος στην υποβολή να την επαναλάβετε και θα λάβουμε υπ όψιν την πιο πρόσφατη.