Διαγωνισμός Φυσικής

Ενημερωθείτε από τα σχετικά έγγραφα.

Κάνετε εγγραφή στη φόρμα που σας υποδεικνύεται στα παρακάτω έγγραφα και παράλληλα ενημερώστε και το φυσικό σας για τις δικές του ενέργειες.

Προσοχή! Η εγγραφή πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 26/2

 

Απουσίες

Σας ενημερώνουμε ότι στις υπηρεσίες μαθητών-γονέων -> Ενημέρωση απουσιών, μπορείτε να δείτε τις απουσίες σας μέχρι και τις 26/2/2021

Παρακαλούμε όταν έχετε πρόβλημα σχετικά με απουσίες και στέλνετε e-mail στη γραμματεία, να γράφετε το Ονοματεπώνυμο, τμήμα και Αριθμό μαθητολογίου.

Διευκολύνει πολύ

Επικοινωνία με τους διδάσκοντες και το πρόγραμμα από 8/1

Οι γονείς που επιθυμούν επικοινωνία με τους διδάσκοντες, μπορούν να το κάνουν μέσω της εφαρμογής webex, με την οποία γίνονται και τα μαθήματα.

Οι γονείς οφείλουν για εξασφάλιση προσωπικών δεδομένων να γνωρίζουν τον αριθμό μαθητολογίου του μαθητή και να χρησιμοποιούν κάμερα.

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τις Ώρες επικοινωνίας

Ψυχολογική υποστήριξη στο σχολείο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι από την 8η -12-2020 ανέλαβε υπηρεσία στο σχολείο μας Ψυχολόγος κλ. ΠΕ23, η οποία σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, θα παραβρίσκεται κάθε Τετάρτη στο χώρο του Λυκείου, προκειμένου να παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση στους μαθητές για την αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων.